Fons Woltering (schreef n.a.v. het project Coehoorn Centraal) 
“Wauw, kippenvel Paul bij zoveel warme inspiratie, durf, passie en bevlogenheid in tekst, woord en ongetwijfeld ook non-verbaal!
Je bent een voorbeeld in realistisch optimisme en innovatie voor mij! Toi toi toi… groet, Fons.”

Frederik Rombach (Glaskunstenaar RombachAntwerpen)
“Mijn ervaringen met Paul zijn tot op heden meer dan positief. Paul zijn kracht ligt, naar mijn mening, in zijn grenzeloze nieuwsgierigheid. Waar Paul ook in uitblinkt is zijn vorm van vertrouwen. Het begint altijd bij een gevoel van vertrouwen geven en uitstralen. Beide doet Paul op een uitzonderlijke wijze. Ik leer daar als artistiek leider veel van. Ik luister ook graag naar Paul. Met name omdat Paul goed “terugluistert”. Zijn open karakter, zijn vertrouwen in een ieder en zichzelf en zijn zakelijk instinct maken Paul tot wat hij is; in elk geval prettig om op welk vlak dan ook, mee samen te werken.”

Dirk Anton van Mulligen (Directeur Coherent Solutions)
“Verfrissend, inventief en recht door zee. Met die kwaliteiten heeft Paul een belangrijke rol gespeeld om van het basisidee van rQive een compleet co-creatie initiatief te maken. Een doener die nadenkt en beslissingen durft te nemen, waar vind je dat nog!”

Erik van Ginkel (Mindset Marketing)
“Paul heb ik leren kennen als een zeer sterke conceptdenker. Daarnaast erg creatief in de verdere uitwerking van het proces. Een communicatiespecialist bij uitstek! Maar bovenal een zeer geinteresseerde en fijne persoonlijkheid.”

Francien van den Boomen (coach /  CCN-TV )
“Jij hebt het vermogen om het beste uit mensen te halen.”
“Paul de Bruijn heeft een bijzondere kijk op hoe de wereld snel verandert en midden in een paradigma shift zit.”
Bekijk het interview.

Jeanine van der Veen (EW, relatie)
“Paul is een fijne sparring partner op het gebied van internet.”

Ricarda Grothey, (Eye-Comm, relatie Duitsland)
“Er leistet hervorragende arbeit und es macht spaß mit ihm zusammen zu arbeiten!”

Adriaan Brouwer (HResult.nl, samenwerkingspartner)
“Paul is een zeer inspirerend en creatief mens. Denkt “out of the box” en houdt ervan om mensen op een positieve manier te prikkelen en uit te dagen. Als partner bij BrouwerdeBruijn vervulde hij de arbeidsmarktcommunicatie in en deed dit op een aansprekende en onorthodoxe wijze. En bovenal, Paul is iemand waar je op kunt bouwen: “afspraak is afspraak” is bij Paul ook echt afspraak!”

Bureau De Bruijn schreef een persbericht voor The Edge Foundation over de release van een boek als opmaat voor een omvangrijk coachingstraject. Willem Geene, directeur, hierover: “Geweldig verhaal. Naar alle dag- en weekbladen wat mij betreft via Bureau De Bruijn.”
Met dank voor de tips van Martijn Brugman.

Els Mathijssen bezocht de presentatie over social media bij de RABO-Bank in Elst: “Ik heb al diverse sprekers over social media gehoord. Je presentatie gisteravond was met stip de beste.”

Anita Meijer (Initiatiefnemer en eigenaar Tolken Select)
“Paul is een energieke trainer die met ervaring en verstand van zaken over Social Media vertelt. Informatief en doorspekt met duidelijke praktijkvoorbeelden zodat je direct aan de slag kan én wil na de training met Paul. Kortom; een realistische en praktische inslag maken zijn training boeiend en leerzaam voor tolken en vertalers. Bedankt voor de fantastische introductie over social media voor tolken en vertalers.”