Via RSS berichten
RSS is al een lang bestaande methode om actief berichten te ontvangen.
Voordat dit werkt moet je een RSS-reader installeren in je browser, een heel klein programmaatje.
Na installatie, hoef je maar te klikken op een of meer links helemaal onderaan onze website. Je kiest dan zelf je favoriete onderwerp(en). Als we dan een blog over dat onderwerp publiceren, laat de RSS-reader in je browser een signaaltje zien, dat een bericht voor je klaar staat. Je ziet het bericht dus niet in je mail, maar bovenaan je browser.
Lees hier hoe een RSS-reader werkt. Wil je (na installatie van een RSS-reader) al onze nieuwste blogs via RSS lezen, klik dan op deze link: https://urbaninspiration.nl/feed/

Twitter
Twitter is na Facebook een van de meest populaire social media. Als je Twitter gebruikt, volg dan @Urb_Inspiration.

LinkedIn
Deze ook in Nederland veelgebruikt werkgerelateerd netwerk kent naast persoonlijke profielen ook zogenaamde groepen. Onze groep heet ‘Urban Inspiration‘.

NIEUW: Telegram
Telegram is het alternatief voor WhatsApp. Inmiddels telt deze app 60 miljoen gebruikers. Telegram kent zogenaamde ‘kanalen’ waarop je eenvoudig berichten van Urban Inspiration volgen. Arjan Lubach heeft ook zijn eigen kanaal op Telegram.
Klik op deze link en volg onze berichten.
Heb je nog geen Telegram, volg dan de aanwijzingen. Meer informatie over Telegram vind je hier.

In je mailbox
Zo’n 4 – 6 maal per jaar (we willen je niet spammen) sturen wij een update naar je mailbox met een overzicht van de belangrijkste artikelen van onze website en onze rondleidingen door Berlijn. Wel zo makkelijk.
Geef je hier meteen op voor onze volgende updates.

En mailen met je vragen en suggesties kan ook.
Mail naar paul@urbaninspiration.nl.

Of neem contact met ons op via dit contactformulier.